Tune Talk Tone Excell

Tune Talk Tone Excell

Koleksi gambar keluarga Osama bin Laden

Osama bin Laden dikatakan meninggal dunia dalam serangan di luar Kota Islamabad, Pakistan. Lelaki berusia 54 tahun itu selama 10 tahun menjadi buruan Amerika Syarikat dan sekutu-sekutunya kerana dikatakan terlibat dengan aktiviti pengganas. Osama atau nama sebenarnya Usamah bin Muhammad bin Awwad bin Ladin dilahirkan di Jeddah, Arab Saudi, 10 Mac 1957. Pemimpin Al Qaeda ini adalah anak ke-17 dari 52 bersaudara dari keluarga Mohammed bin Laden, salah satu orang paling kaya di Arab Saudi.Osama bin Laden ketika berusia 16 tahun pada 1973

Putera keempat Osama dengan Najwa, Omar bin Laden, ketika berusia 6 tahun. Omar adalah yang paling menentang kekerasan yang dilakukan ayahnya
Putera Osama, Omar Bin Laden, bersama istrinya, Zaina yang dulu dikenal sebagai Jane Felix - Browne.


 

Lukisan Mohammed bin Laden, seorang jutawan yang merupakan ayah Osama.
Osama bin Laden berada di Afghanistan pada 1984. 

Putera pertama Osama dengan Najwa, Abdullah bin Laden, sedang bekerja dengan traktor milik ayahnya di Sudan pada tahun 1993.
Sa'ad (anak ke-3 Osama), Osman (anak ke-5 Osama), Mohammed bin Laden (anak ke-7 Osama). 

Fatima (anak ke-8 Osama), Sa'ad, Omar, Mohammed, Osman, dan Abdul Rahman (anak ke-2 Osama).Putera Osama, Omar Bin Laden, berada di Arab Saudi pada 2007.
  


Osama Bin Laden (dalam lingkaran) bersama 22 saudaranya waktu berlibur ke Swedia tahun 1971. Osama saat itu berusia 14 tahun.


Osama


Wujud atau tidak?